Rekrytering

First Line Support

Vi söker just nu efter en ny kollega till vårt supportteam!

Om företaget

Winassist System AB utvecklar och levererar funktionella IT-baserade system som effektiviserar arbetet inom den svenska fordonsindustrin. Vi har funnits sedan 1988 och har gjort en fantastisk resa sedan dess. På vårt kontor i Sollentuna hittar du idag 25 engagerade medarbetare som arbetar mot vårt gemensamma mål - att vara den ledande märkesoberoende leverantören av administrativa system till små och medelstora verkstäder, återförsäljare och reservdelsbutiker på den svenska marknaden.

Vi växer och söker nu efter en ny kollega till vårt fantastiska supportteam!

Dina arbetsuppgifter

I denna varierande roll får du en möjlighet att genom mail och telefon, hjälpa våra kunder med användarfrågor, utbildning i hur man arbetar i systemet och eventuella systemproblem som kan uppstå ute hos kunden. Du ger support i allt från systemflöde till felhantering.

Eftersom du är ansiktet utåt till våra kunder är din roll och insats avgörande för våra kunders trivsel med oss som leverantör. Efter en tid kommer du även få möjlighet att arbeta i parallella projekt som syftar till att utveckla våra produkter och tjänster.

Din profil

Vi söker dig som har servicekänsla utöver det vanliga och som har förmågan att sätta dig in i flera situationer parallellt. För att matcha rollen har du erfarenhet från en kundorienterad roll i motorbranschen, förslagsvis som kundmottagare. Med din bakgrund från verkstadssidan har du stor hjälp för att supportera våra kunder och lyckas riktigt bra hos oss. Vidare är du van att arbeta med dator och telefon som närmsta arbetsverktyg och du trivs i en lösningsorienterad roll där du får bemöta och hjälpa kunder. Viktigt är att du är en social och förtroendeingivande person som trivs med flera kontaktytor och som är duktig på att prioritera och strukturera ditt arbete.

Tjänsten förutsätter att du har goda datorkunskaper samt att du behärskar svenska i tal och skrift. Meriterande är om du har erfarenhet av att arbeta i Winassist eller ett annat system.

Vi erbjuder dig en familjär organisation med hög trivsel. Hos oss får du en viktig roll där service och kundfokus står i centrum. Vi ser positivt på individuell utveckling och en långsiktig arbetsrelation.

Intresserad? Skicka din ansökan via mail, där du inkluderar CV och personligt brev, till milla@winassist.se

Varmt välkommen med din ansökan.