Winassist Redovisningsbyrå

Samla allt på ett ställe med vår redovisningstjänst som kan just er bransch

Låt oss sköta din bokföring så<br /> sparar du ytterligare mer tid


Med goda kunskaper, lång branschvana och god efterfrågan grundades Winassist Redovisningsbyrå. Vi gör det redovisningsbyråer gör, men effektivare! Vi hjälper dig med löpande bokföring, bokslut, löner, kundinbetalningar, leverantörsfakturor, deklarationer, rapporter m.m

Bli mer lönsamma med<br /> vår branscherfarenhet


Vi kan med tiden erbjuda rekommendationer och råd för att öka er lönsamhet baserat på era kostnader och intäkter. Eftersom vi har många års branschvana med kompetent personal från fordonsbranschen vet vi vad vi pratar om!

Det går snabbare för oss


Våra system pratar med varandra. När andra bokförare gör tidskrävande manuellt arbete har våra system snabba kopplingar och automatiseringar. Dessutom stödjer vi återrapporteringsfiler från banken för kundinbetalningar och leverantörsbetalningar. Det effektiviserar arbetet för oss och minskar kostnaderna för dig!

Vi gör det smidigare för dig


Genom en säker direktuppkoppling till era system hämtar vi hem rapporter och underlag direkt över nätet. Övriga underlag som t.ex. kvitton kan scannas till oss. Tillsammans gör vi det så smidigt som möjligt!

Samla allt på ett ställe!


Var inte mellanhanden för din bokförare och ditt Winassist system, samla allt hos oss istället. Undrar du vilka försäljningskonton du ska ha uppsatta i systemet? Varför reservdelslagret inte stämmer? Varför kundreskontran inte stämmer? Vi blir både din systemsupport och din ekonomiavdelning, vi håller koll så att även bokföringen i systemet stämmer. Ingen kan Winassist bättre än vi, vi vet hur vi ska få det att stämma!

Vad är era behov?


Tillsammans tar vi fram den typ av bokföring som passar din verksamhets intressen. Vill du helt enkelt bara frigöra din tid för viktigare saker än att betala alla fakturor för hand? Då tar vi förslagsvis över allt du själv inte har tid eller lust att göra. Är du inte intresserad av massor siffror och nummer? Då redovisar vi siffrorna på ett sätt som är anpassat till dig, så att du ska kunna ta kloka beslut.

Vill ni ha hjälp att upprätta en budget, få rapporter på verkstadsuppföljning, detaljerade försäljningsrapporter eller få grotta ned dig i nyckeltal? Såklart har vi även det i vårt kundsortiment!

Vill du ha kvar din nuvarande revisor men fortfarande få mer tid över till annat? Du kan få båda! Vi är flexibla, låt oss ta över den löpande bokföringen och få effektiviseringen. Er nuvarande revisor kan fortsätta att godkänna bokslutet, upprätta K10, slutdeklarationen m m.

Boka upp ett förutsättningslöst möte med oss för att se vad vi kan göra för dig och din verksamhet.

Winassist-bil

Vill du veta mer? Låt oss kontakta dig


  Läs mer

  Eller kontakta oss direkt på:
  08 754 10 40
  sales@winassist.se

  So much Win hos WinAssist!


  Winassist System AB skall vara den ledande av de märkesoberoende leverantörerna av administrativa system till små och medelstora verkstäder, återförsäljare samt reservdelsbutiker på den svenska marknaden. För dessa kunder skall vi skapa ett kraftfullt och samtidigt användarvänligt program till de människor som dagligen sköter administrationen, och tillsammans med dem utveckla WinAssist programvaror till ett verktyg du inte kan vara utan.