new job_jobbansökan_winassist

Kom och jobba hos Winassist

Vi söker en Säljare till Winassist! Känner du dig hemma i bilbranschen och brinner för försäljning? Då kan det vara dig vi söker till tjänsten som Säljare. Läs gärna mer om tjänsten här.  

Winassist Support

21-22 september håller vi supporten stängd pga utbildning

För att säkerställa hög servicegrad till dig som kund vill vi ge våra anställda de bästa förutsättningarna för att göra det. Därför så kommer vi att hålla vår support och försäljning stängd torsdag och fredag, den 21-22 september för utbildning. Vid kritiska ärenden, vänligen maila support@winassist.se

driftstörning 1

Planerat systemunderhåll – Fortnox

Planerat systemunderhåll 2023-09-13 och 2023-10-18 Fortnox informerar om ett planerat systemunderhåll som kommer att genomföras den 13/9 + 18/10 kl 19:30 – detta för att säkerställa tillgängligheten av Fortnox system. Under underhållet kan intermittenta fel upplevas i programmet.

new job_jobbansökan_winassist

Kom och jobba hos Winassist

Vi söker en Kundsupportmedarbetare till Winassist! Brinner du för att hjälpa andra och ge bästa möjliga service? Då kan det vara dig vi söker till tjänsten som Kundsupport. Läs gärna mer om tjänsten här.  

driftstörning 1

Driftstörning hos D&B – Infotorg Fordon

DRIFTMEDDELANDE 2023-08-28 D&B har tekniska störningar som påverkar vår tjänst Infotorg Fordon. Det innebär att du som användare kan uppleva störningar i tjänsten för tillfället. Våra tekniker jobbar på att lösa problemet. Vi återkommer så fort vi har mer information. Har du frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på kundservice. Du når oss […]

new job_jobbansökan_winassist

Kom och jobba hos Winassist

Vi söker en Operativ Testledare till Winassist! Är du intresserad av modern infrastruktur och har du erfarenhet av att planera och leda tester? Då kan det vara dig vi söker till tjänsten som Operativ Testledare. Läs gärna mer om tjänsten här.  

new job_jobbansökan_winassist

Kom och jobba hos Winassist

Vi söker en IT-infrastrukturtekniker till Winassist! Är du intresserad av molninfrastruktur och har du erfarenhet inom IT-säkerhet? Då kan det vara dig vi söker till tjänsten som IT-infrastrukturtekniker. Läs gärna mer om tjänsten här.  

new job_jobbansökan_winassist

Kom och jobba hos Winassist

Vi söker en Försäljningschef till Winassist! Är du driven och relationsskapande och har du erfarenhet av ledarskap på en försäljnings- och marknadsavdelning? Då kan det vara dig vi söker till tjänsten som Försäljningschef. Läs gärna mer om tjänsten här.  

new job_jobbansökan_winassist

Kom och jobba hos Winassist

Vi söker en Installatör- & systemutbildare till vårt Leveransteam! Har du erfarenhet inom verkstadsbranschen och trivs du i en omväxlande miljö med fokus på kunden? Då kan det vara dig vi söker till tjänsten som Installatör- & systemutbildare. Läs gärna mer om tjänsten här.  

Winassist Sommar 1

Trevlig sommar önskar Winassist

Det nalkas midsommar och sommarsemester! Vi på Winassist vill passa på att önska dig en fin sommar med välförtjänt ledighet och lata dagar. Bra att veta inför midsommar: Nu på torsdag, 22 juni, stänger supporten kl 15:00.  Resten av sommaren har vi öppet precis som vanligt. Kör försiktigt och ha en fin sommar!