Fordonsbranschens enda redovisningsbyrå

Din digitala ekonomiavdelning. Fota kvitton. Godkänn fakturor. Klicka i grafer. Du får både en branschspecifik redovisningsbyrå och en smartare bokföringslösning. Vi är dessutom bäst på era system.

Jag vill veta mer Få en gratis demo

Berätta hur

Winassist erbjuder branschens enda redovisningsbyrå som integrerar mot ert affärssystem. Vi kan hjälpa er att effektivisera er verksamhet med smarta och digitala lösningar som förenklar ert arbete, vart ni än befinner er i landet. Vårt team av konsulter är specialiserade på bokföring för verkstäder, bilhandlare och marinor.

Digitala grafer


Via vår hemsida loggar du in till ditt företags egna resultatöversikt. Du väljer själv hur du vill få företagets ekonomi presenterad – från lättbegripliga visuella grafer skapade för entreprenörer, till klassiska ekonomiska rapporter. Oavsett vilket kan du finjustera och välja exakt vad du vill se för att hålla full koll både på historien, nuläget och framtiden. Med några klick gå från ett fågelperspektiv över hela din verksamhet, ner till information om enskilda transaktioner, för att se exakt hur varje affärshändelse påverkar resultatet och företagets utveckling. Du kan till och med se hur verksamheten genererar intäkter och kostnader från dag till dag.

Fota kvitton direkt i mobilen


Rapportera externa kvitton, kortköp och traktamenten via mobilen direkt till oss. Du behöver längre inte fysiskt transportera några underlag till en redovisningsbyrå. Med mobilen kan du nu exempelvis ta bild på dagsavslutet från kortmaskinen, kontrollera att den stämmer med dagens kortförsäljning och sedan sköter vi resten! Även mejl kan sparas som bokföringsunderlag och rapporteras in. Denna teknik är det viktigaste steget i vår resa mot ett mer digitalt, papperslöst och miljövänligare samhälle.

Godkänn dina leverantörsfakturor online


Hos Winassist redovisning hanteras alla dina leverantörsfakturor digitalt. Det medföljer att du kommer åt dina leverantörsfakturor från din dator, smartphone eller surfplatta. För att få in dina fakturor till oss kan du välja mellan två alternativ - skanningscentral eller att vi mottager dina faktura via e-postadress. Låt dina leverantörer mejla in dina fakturor direkt till oss så du slipper bli mellanhand. När fakturorna är konterade av oss får du mail om att det finns fakturor att attestera. Efter godkännande via ert önskade attestflöde är fakturan klar att skicka för betalning i ekonomiprogrammet. På ert önskemål kan vi även hjälpa er med hela kedjan genom att skicka fakturorna för betalning.

Vårt jobb är att vara bäst på ert system


Våra system pratar med varandra. När andra bokförare gör tidskrävande manuellt arbete har våra system kopplingar och automatiseringar. Dessutom stödjer vi återrapporteringsfiler från banken för kundinbetalningar och leverantörsbetalningar. Det effektiviserar arbetet för oss och minskar kostnaderna för dig! Genom en säker direktuppkoppling till era system hämtar vi hem rapporter och underlag direkt över nätet. Tillsammans gör vi det så smidigt som möjligt!

Vårt jobb är att kunna din bransch


Var inte mellanhanden för din bokförare och ditt Winassist system, samla allt hos oss istället. Vi blir både din systemsupport och din ekonomiavdelning, vi håller koll så att även bokföringen i systemet stämmer. Ingen kan Winassist bättre än vi, vi vet hur vi ska få det att stämma!


Priser som är enkla att jämföra

Bokslut
från
900 kr
/ timme
Utbildning
från
1 100 kr
/ timme
Löner
från
220 kr
per kuvert / månad

Vi bytte från Visma till Winassist system samt anlitade winassist redovisningsbyrå. Vi har effektiviserat vårt löpande bokföringsarbete från 40 till ca 20 timmar i veckan. Nu har vi dessutom ett team av ekonomipersonal istället för en anställd, vilket minskar risken för driftstopp vid sjukdom och semestrar. Vi kan varmt rekommendera Winassist redovisningsbyrå!
- Kevin Aslan Fordonsbolaget AB

Efter att ha kommit från en klassisk byrå var det underbart att få komma till Winassist redovisningsbyrå. Nu hanteras allt istället smidigt och digitalt. Dessutom hjälpte de oss att få ordning på hur man arbetar med garantierna i winassist verkstad så att bokföringen blir rätt, något som vår gamla byrå inte alls behärskade.
- Sabina Svensson Trygg Bil i Stockholm AB

Winassist-bil

Vill du veta mer? Låt oss kontakta dig


  Läs mer

  Eller kontakta oss direkt på:
  08 754 10 50
  sales@winassist.se

  Vi som kan din bransch

  Anna Julin
  VD
  08-551 079 70
  an@winassist.se

  Jessica Lundquist
  Ekonomiassistent
  jl@winassist.se

  Martina Johansson
  Auktoriserad Redovisningskonsult
  mj@winassist.se

  Jasmine Axelsson
  Redovisningsekonom
  ja@winassist.se

  Jesper Hansson
  Ekonomiassistent
  jh@winassist.se

  Madelene Holmqvist
  Administratör
  madelene@winassist.se