Vi söker säljare!

 

Vi växer och söker dig…

Som vill vara med i vårat gäng och följa med oss på vår intressanta expanderingsresa in i framtiden där ditt primära uppdrag blir att implementera våra system hos våra kunder och skapa goda relationer för återkommande kontakt med våra högt värderade kunder.

I rollen som säljare säkerställer du att våra kunder får en smidig implementation av våra system och att de känner sig trygga. Du guidar och vägleder kunden mot de lösningar och praktiska funktioner som passar bäst för just deras verksamhet. För att säkerställa att kunden får ut maximalt av systemet håller du presentationer och utbildningar samt agerar konsulterande. Du engagerar dig i våra kunder, gör grundlig behovsanalys och ser till deras företagskrav och utvecklingspotential för att med den informationen genomföra systeminställningar som gör arbetsflödet enklare och smidigare. Här erbjuds du en varierad roll med många kontaktytor där du kommer arbeta mot såväl fordonshandeln, leverantörer, samarbetspartner och återförsäljare.

Din profil

Vi söker dig som arbetar inom fordonssektorn idag såsom verkstad, bil-/mc återförsäljare eller marint. Du är en van användare av DMS-system som används i fordonsbranschen och har grundläggande IT-kunskaper.

Som person är du självgående, lösningsorienterad och trivs i en roll där du till stor del kommer att arbeta ute/digitalt/mobilt med våra kunder. Tjänsten innebär många kontaktytor och du kommer att få god användning av din sociala och relationsskapande förmåga. Du är duktig på att identifiera behov och utvecklingspotential, att hitta den bästa lösningen för varje kund och att bygga goda relationer för framtiden.

Om företaget

Winassist system AB tillhandahåller mjukvara för återförsäljarhantering och supporttjänster till verkstäder, bil-/mc handlare och marinor. Vårt fokus är EKG enkelhet, kvalitét och glädje. Vår vision är att förenkla vardagen i fordonsbranschen. Vi vill se att alla våra kunder som väljer vårat system får bättre lönsamhet och bättre kundupplevelser.

Kontaktuppgifter

christel@winassist.se

Tveka inte, skicka in din ansökan redan idag! Urvalet sker löpande.